Novosti

Vino

Semiška penina polsuha 0,75L

Semiška pennia
10,00 €
Iskriva in lahkotna penina, pridelana iz vrhunskega grozdja Bele krajine. Dišeča in ravno prav sladka je odlična spremljevalka k raznoraznim praznovanjem. Penina je polsuha in pridelana po klasični metodi.
37,00 €
Vsaka steklenica gina Petriot vsebuje skrbno izbrane brinove jagode s slovenskega Krasa, ki ga dopolnjuje kombinacija tipičnih belokranjskih okusov.
Žganje

Borovničev liker 0,7L

Berryshka
15,00 €
Borovničev liker mednarodno priznane kakovosti, izdelan po najvišjih standardih nizke vsebnosti sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov.
33,00 €
Trikrat destiliran brinjevec mednarodno priznane kakovosti. Izdelan iz brinja najboljše kvalitete, ki ga skrbno prečistimo in predelamo v naši destilarni. Po končani destilaciji je še tri leta staran v hrastovih sodih.
Žganje

London dry gin 0,7L

Berryshka
18,00 €
Prvi slovenski gin mednarodno priznane kakovosti. Narejen po standardnem postopku priprave London Dry, iz najboljših izbranih rastlin in brinovih jagod najboljše kvalitete.
2,30 €
Lager, slovenskega porekla, je preprost, pripravljen po klasični recepturi, a polnega okusa, ki zadovoljni vsakogar.
Pivo

Blanche de Namur 0,33L

Brasserie du Bocq
2,20 €
Blago, rahlo kislo in manj grenko belgijsko pivo je odlično za osvežitev v toplih dneh ali ob koncu napornega dne. Aroma pomarančne lupinice, koriandra in kumine pa poskrbi, da je pivo zelo pitno in bogato z aromami.
3,00 €
Irsko in delček tudi slovensko craft pivo, saj vsebuje sloveski hmelj Styrian Wolf. IPA, ki vas ponese v tropske kraje, v kateri okušate note jagod in citrusov.
Pivo

O'Hara' s pale ale 0,5L

O'Hara's
3,00 €
Večkrat nagrajeno pivo stila Pale Ale z izbrano kombinacija ječmena in pšenice omogoči polno telo in bogat občutek v ustih. Prepletanje ameriških in evropskih stilov Pale Ale ter hladno hmeljenje pa pivu dajejo močno aromo sadnih in cvetličnih not.
2,40 €
Prijetna sveža pijača - slasten pšeničen okus s sladno sladkostjo, zaokrožen s subtilno svežino in mehko zeliščno aromo. Ob polnem okusu, vonju, dolgotrajni peni in barvi piva alkohola ne boste pogrešali.
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo