Žganje

Žganje

London dry gin 0,7L

10001
36,60 €
Prvi slovenski gin mednarodno priznane kakovosti. Narejen po standardnem postopku priprave London Dry, iz najboljših izbranih rastlin in brinovih jagod najboljše kvalitete.
Trikrat destiliran brinjevec mednarodno priznane kakovosti. Izdelan iz brinja najboljše kvalitete, ki ga skrbno prečistimo in predelamo v naši destilarni. Po končani destilaciji je še tri leta staran v hrastovih sodih.
37,00 €
Vsaka steklenica gina Petriot vsebuje skrbno izbrane brinove jagode s slovenskega Krasa, ki ga dopolnjuje kombinacija tipičnih belokranjskih okusov.
Žganje

OriGin Gin Saje Spirits

10010
42,00 €
Where the gin story begins Origin ni običajni gin saj je zgodba nastanka te pijače bolj kompleksna in zanimiva. Za razliko od sodobnega gina,  ki je v osnovi narejen iz prečiščenega etilnega alkohola, se Origin proizvaja iz lastnega žitnega destilata! Pri tem Saje Spirits sodeluje s Pivovarno Vizir, kjer se najprej pripravi osnova iz žita (ječmenov slad)....
Žganje

BIO Brinjevec 0,7L

10005
40,00 €
Čisti, trikrat destiliran brinjevec iz najboljših brinovih jagod, destiliran v bakrenih kotlih iz prejšnjega stoletja.
Žganje

BrinGin 0,7L

10006
40,00 €
Edinstvena mešanica brinjevca in skrbno izbranih devetih zelišč! Elegantna kombinacija spomladanskih sončnih žarkov in kapljic dežja.
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo