Corona paket KOMUNAJZER

Corona paket KOMUNAJZER

6905
50,00 €
Z DDV

V času corona virusa, ko nas večina dela od doma, smo za lažje preživljanje težkih časov, pripravili za vas paket piv, ki vsebuje 20 steklenic piva Komunajzer različnih okusov.

Samo v času corone po posebni, akcijski ceni! V škatli se nahajajo 3 različna piva blagovne znamke Komunajzer in sicer Josip, Broz in Tito. Zraven so priložena navodila za pravilno izvedeno degustacijo.

100% varno plačilo
 

V času, ko nam življenje kroji corona virus in je delo od doma čar stalnica, vam naša spletna trgovina nudi dostavo vaših najljubših piv na dom po posebni, akcijski ceni! Tako si boste lahko najugodnješe zagotovili pester izbor 3 različnih kraft piv Komunajzer. Za vas smo pripravili tudi kratka navodila kako se lotiti degustacije, kakšen naj bo vrstni red piv, kako se pravilno degustira in kaj je najpomembnejše, da okušate pri pivah.

Corona paket piv vsebuje: 

  • 7 x steklenica piva Broz
  • 7 x steklenica piva Tito
  • 6 x steklenica piva Josip

Vrstni red degustiranja naj bo prav takšen kot zgoraj navedena vsebina paketa. Pričnemo z najlažjim pivom, to je lager Broz, nadaljujemo s pivom Tito, ki je stila pale ale in zaključimo z mogočnim Josipom, ki nas ne pusti ravnodušne s svojo prijetno grenkobo.

Navodila kako se degustira piva se nahajo na tej povezavi Vse o degustiranju piva, priložena pa so tudi k paketu.

No reviews

Morda bi vas zanimalo

kupec, ki je kupil ta izdelek je v kompletu kupil:

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo