• Na razprodaji!
  • -10,00 €
Corona paket KOMUNAJZER

Corona paket KOMUNAJZER

40,00 € 50,00 € -10,00 €
Z DDV

V času corona virusa, ko nas večina dela od doma, smo za lažje preživljanje težkih časov, pripravili za vas paket piv, ki vsebuje 20 steklenic piva Komunajzer različnih okusov.

Samo v času corone po posebni, akcijski ceni! V škatli se nahajajo 4 različna piva blagovne znamke Komunajzer, vsakega po 5 steklenic. Zraven so priložena navodila za pravilno izvedeno degustacijo.

 

V času, ko nam življenje kroji corona virus in je večina gostinskih lokalov še vedno zaprta, vam naša spletna trgovina nudi dostavo vaših najljubših piv na dom po posebni, akcijski ceni! Tako si boste lahko najugodnješe zagotovili pester izbor 4 različnih kraft piv Komunajzer v škatli, ki vsebuje vsakega piva po 5 steklenic. Za vas smo pripravili tudi kratka navodila kako se lotiti degustacije, kakšen naj bo vrstni red piv, kako se pravilno degustira in kaj je najpomembnejše, da okušate pri pivah.

Corona paket piv vsebuje: 

  • 5 x steklenica piva Broz
  • 5 x steklenica piva Jovanka
  • 5 x steklenica piva Tito
  • 5 x steklenica piva Josip

Vrstni red degustiranja naj bo prav takšen kot zgoraj navedena vsebina paketa. Pričnemo z najlažjim pivom, to je lager Broz, nadaljujemo k pšeničnemu pivu Jovanka, nato pa se poigramo še s Titom, ki je stila pale ale in zaključimo z mogočnim Josipom, ki nasne pusti ravnodušne s svojo prijetno grenkobo.

Če želite spremeniti izbor piv nam to navedite pri nakupu v okvirček z opombami. Pazite le, da bo končno število 20 steklenic.

Navodila kako se degustira piva se nahajo na tej povezavi Vse o degustiranju piva, priložena pa so tudi k paketu.

Izdelek trenutno še nima ocene. Naj bo vaša prva!?

kupec, ki je kupil ta izdelek je v kompletu kupil:

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo