Corona paket VIZIR

Corona paket VIZIR

6017
30,00 €
Z DDV

V času corone, ko nas večina dela od doma, smo za lažje preživljanje težkih časov, pripravili za vas paket piv, ki vsebuje 12 steklenic piva različnih okusov

 Samo v času corone po posebni, akcijski ceni! V škatli se nahaja 6 različnih piv Vizir, vsake po 2 steklenici. Zraven so priložena navodila za pravilno izvedeno degustacijo.

100% secure payments
 

V času, ko nam življenje kroji corona virus, vam naša spletna trgovina nudi dostavo vaših najljubših piv na dom po posebni, akcijski ceni! Tako si boste lahko najugodnješe zagotovili pester izbor 6 različnih kraft piv Vizir v škatli, ki vsebuje vsakega piva po 2 steklenici. Za vas smo pripravili tudi kratka navodila kako se lotiti degustacije, kakšen naj bo vrstni red piv, kako se pravilno degustira in kaj je najpomembnejše, da okušate pri pivah.

Corona paket vsebuje: 

  • 2 x steklenica piva Fun time
  • 2 x steklenica piva Mr.Pride
  • 2 x steklenica piva Calvados
  • 2 x steklenica piva Gringo
  • 2 x steklenica piva Maximus
  • 2 x steklenica piva Black Jack

Vrstni red degustiranja naj bo prav takšen kot zgoraj navedena vsebina paketa. Pričnemo z najlažjim pivom, to je Fun time, nadaljujemo k preprostemu in lahkotnemu Mr.Pride-u, nato se poigramo z bolj grenkimi stili kot je Calvados in Gringo ter zaključimo z mogočnim Maximusom in temnim Black Jackom.

Navodila za degustacijo se nahajajo na tej povezavi  Vse o degustiranju piva, prav tako pa so priložena k paketu.

Izdelek trenutno še nima ocene. Naj bo vaša prva!?

Morda bi vas zanimalo

kupec, ki je kupil ta izdelek je v kompletu kupil:

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo