Seznam izdelkov po znamki Vizir

Beer'o'kranjec
Na zalogi
Pivo

Beer'o'kranjec

Vizir
6016
3,00 €
Beer’o’kranjec je pivo, ki pričara okuse naše male pokrajine Bele krajine. Mistično, neokrnjeno in svojevrstno - takšno, kot ga lahko pripravimo samo v Beli krajini. Gre za zgodbo povezanosti, zgodbo dobrega in osvežujočega okusa. Za nekaj novega.  Osvežilno kot Kolpa, dobro kot pogača, veselo kot Bela krajina!
Vrhunsko & gurmansko pivo, zorjeno v steklenici več kot leto dni! Če se želite podati na pot raziskovanja novih okusov je Maximus gotovo prva izbira, ki vas bo prepričala, kaj vse pivo lahko pridobi s primernim zorenjem.
Pivo

Corona paket VIZIR

Vizir
6017
30,00 €
Za vas smo v času corone pripravili paket piv, ki vsebuje 12 steklenic piva različnih okusov. In, ker je tole dejansko postal eden izmed TOP prodajanih izdelkov, smo se odločili, da ga uvrstimo kar v stalno ponudbo!
Darilni program

Izbor Najljubših

Vizir
8010
89,00 €
Iz vsakega segmenta smo izbrali samo najboljše izdelke za vas! *slika je simbolična
Pivo

Kornelija rdeče pivo

Vizir
6018
3,00 €
Rdeče pivo za vse ljubitelje piv živahnih barv in prijetnih, harmoničnih okusov. Nežna in sladka Kornelija je namenjena predvsem pripadnicam ženskega spola.
Kozarec za pivo Kozarec za pivo 2
Ni na zalogi
Promocijski material

Kozarec VIZIR

Vizir
8501
3,00 €
Ličen kozarec za pivo na peclju, ki poskrbi, da pivo ostane hladno in kozarec brez prstnih odtisov.
17,00 €
Zate smo pripravili mali darilni paket piva, ki ga lahko podariš za različne priložnosti kot je rojstni dan, novo leto ali za Božička :) Vsebuje 6 stekleničk piva Vizir za pravo degustacijsko izkušnjo. *slika je simbolična
8,50 €
Najmanjše darilno pakiranje za spontane trenutke! Paketek vsebuje 3 izbrane okuse kraft piva Vizir in je tako primerno darilo za vse, ki si želijo poskusiti pivske poslastice. *slika je simbolična
Pivo

Medeno pivo Magic honey

Vizir
6009
3,00 €
Medeno pivo polnega okusa in z zmerno grenkobo, ki lepo zaokroži sladkobo medu.
Darilni program

Paket Zanj

Vizir
8008
32,90 €
Za veseli december smo pripravili krasno kombinacijo penine in piva. Popolno darilo za vse moške!
Party sodček Črnfest 5L
Ni na zalogi
Pivo

Party sodček Črnfest 5L

Vizir
6015
20,00 €
Točeno pivo za manjše družbe z velikim veseljem do piva! 5 L sodček piva je ravnopravšnji za družinske zabave ali večer s prijatelji. V sodčku je napolnjeno pivo Črnfest, american pale ale. Črnfest pivo je najbolj popularno Vizirjevo pivo, saj ga odlikujeta specifična in privlačna aroma citrusov ter poln okus.  *embalaža je nepovratna
Pivo

Party sodček Fun time 5L

Vizir
6014
18,00 €
Točeno pivo za manjše družbe z velikim veseljem do piva! 5 L sodček piva je ravnopravšnji za družinske zabave ali večer s prijatelji. V sodčku je napolnjeno pivo Fun time lager ter je tako primeren za čisto vse ljubitelje piva, saj gre za splošen in piten izbor kraft piva. *embalaža je nepovratna
Pivo

Party sodček Gringo 5L

Vizir
6013
22,00 €
Točeno pivo za manjše družbe z velikim veseljem do piva! 5 L sodček piva je ravnopravšnji za družinske zabave ali večer s prijatelji. V sodčku je napolnjeno pivo IPA Gringo, tako, da je sodček res primeren za prave ljubitelje kraft piva! *embalaža je nepovratna!
Darilni program

Premium paket Maximus

Vizir
6019
30,00 €
Premium paket vsebuje buteljčno pivo Maximus z dvema kozarcema za pivo. Odlično darilo!
Svetlo pivo Fun time - lager
Na zalogi
3,00 €
Svetli lager. Čista klasika po craftersko. Svetlo in pitno pivo za vsakodevni užitek!
Svetlo pivo Gringo - IPA
Na zalogi
Pivo

Svetlo pivo Gringo - IPA

Vizir
6005
3,00 €
Hmeljnata bombica. Pivo stila IPA s poudarjeno grenkobo in zelo polnega okusa.
19,00 €
Večje darilno pakiranje, kjer smo pivu dodali še 2 kozarca, da bo užitek popoln. Paket vljučuje 4 steklenice piva in dva kozarca za pivo na peclju z logotipom Vizir pivovarne. Odlično kot darilo! * slika je simbolična!
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo