Za ljubitelje piva

Za ljubitelje piva

8007
Ni na zalogi
12,90 €
Z DDV

Šestorček izbranih piv različnih pivovarn. Poskrbeli smo, da je izbor pester in primeren za vse pivoljube.

 

Paket šestih piv različnih stilov in okusov poskrbi za prav prijetno degustacijsko izkušnjo in je nadvse primeren za vse ljubitelje tega hmeljnega napitka. V paketu so vključena tako slovenska kot tuja piva in sicer:

·      Kornelija: Rdeče pivo Pivovarne Vizir, ki nadvse očara s svojo prijetno barvo rdečih odtenkov, karamelnim okusom in pitnostjo. 

·      La Chouffe: slavno belgijsko pivo z znano podobo palčka na etiketi je tipični predstavnik slajših in aromatičnih okusov. Prijetno aromatično in polnega okusa.

·      O'hara's pale ale: večkrat nagrajeno pivo z izbrano kombinacijo ječmena in pšenice, ki daje pivu polno telo in bogat občutek v ustih.

·      Svetlo pivo Pajdaš: preprost in piten slovenski lager, ki nagradi in osveži  vse majhne in velike mojstre za dober in uspešen dan.

·      Josip: pivo blagovne znamke Komunajzer je predstavnik stila IPA. Bogata hmeljna aroma in poudarjena grenkoba prepričajo vsakega ljubitelja tega stila.

·      Maximus: močno pivo Pivovarne Vizir in prava gurmanska poslastica. Imperial IPA, kjer se izredno dobro prepletata višja alkoholna stopnja (9%) in bogat, poln okus piva.

Izdelek trenutno še nima ocene. Naj bo vaša prva!?
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo