Za ljubitelje piva

Za ljubitelje piva

8007
Ni na zalogi
12,90 €
Z DDV

Šestorček izbranih piv različnih pivovarn. Poskrbeli smo, da je izbor pester in primeren za vse pivoljube.

100% secure payments

 

Paket šestih piv različnih stilov in okusov poskrbi za prav prijetno degustacijsko izkušnjo in je nadvse primeren za vse ljubitelje tega hmeljnega napitka. V paketu so vključena tako slovenska kot tuja piva in sicer:

·      Kornelija: Rdeče pivo Pivovarne Vizir, ki nadvse očara s svojo prijetno barvo rdečih odtenkov, karamelnim okusom in pitnostjo. 

·      La Chouffe: slavno belgijsko pivo z znano podobo palčka na etiketi je tipični predstavnik slajših in aromatičnih okusov. Prijetno aromatično in polnega okusa.

·      O'hara's pale ale: večkrat nagrajeno pivo z izbrano kombinacijo ječmena in pšenice, ki daje pivu polno telo in bogat občutek v ustih.

·      Svetlo pivo Pajdaš: preprost in piten slovenski lager, ki nagradi in osveži  vse majhne in velike mojstre za dober in uspešen dan.

·      Josip: pivo blagovne znamke Komunajzer je predstavnik stila IPA. Bogata hmeljna aroma in poudarjena grenkoba prepričajo vsakega ljubitelja tega stila.

·      Maximus: močno pivo Pivovarne Vizir in prava gurmanska poslastica. Imperial IPA, kjer se izredno dobro prepletata višja alkoholna stopnja (9%) in bogat, poln okus piva.

Izdelek trenutno še nima ocene. Naj bo vaša prva!?

Morda bi vas zanimalo

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo